Gone stain remover

Over ons

12-01 desktop

Hoe het begon


Vanuit onze achtergrond in de wasserij en stomerij branche kwamen we er achter dat met name koffie en rode wijn vlekken moeilijk te behandelen zijn. In onze zoektocht om hier een goede oplossing voor te vinden kwamen we in contact met onze huidige producent.


We wisten dat er oplossingen bestonden die dit probleem makkelijk op zouden moeten kunnen lossen. Echter wilde we dit wel goed en officieel organiseren. De chemicus van het laboratorium heeft ons ondersteund in het vervolmaken van ons product.


Best Seller


Gone is een fantastisch produkt wat doet wat het moet doen. Vlekken verwijderen uit je kleding, zodat je kosten kan besparen op de stomerij.


We concentreren ons op dit ene produkt omdat we geloven in de resultaten. De kleine handzame flesjes zijn makkelijk mee te nemen in jas of tas. Makkelijk voor achter de bar of toonbank om de juiste service te kunnen verlenen bij ongelukjes.


Onze visie en doelstelling


Onze doelstelling is om Gone bij elke horeca gelegenheid, wijnbar / slijterij beschikbaar te krijgen. Ook via diverse webshops zal Gone verkrijgbaar kunnen zijn.


our features

De oplossing voor horeca en wijn verkopers

Blijf representatief en verwijder vlekken op (werk) kleding in een enkele minuut.

We verzenden naar elke lokatie

We bezorgen of verzenden naar elke lokatie. Ook verkrijgbaar via geselecteerde weder verkopers

best qualty products

Gone is een absoluut kwaliteits produkt en delen graag de succesverhalen en demo video's

1
selling products
1
best shops
100
packaged selling
2500
total customers
14-01 desktop